Ifjúsági kórus

Bemutatkozás

Néhány évvel ezelőtt néhány lelkes fiatalban megszületett a vágy, hogy bizonyos időközönként találkozzanak és felidézzék a jól ismert ifjúsági énekeket, melyeket mindegyikük még gyerekkorában tanult. E maroknyi csapat mára már közösséggé vált. Magunkat jellemezve azt mondhatom, hogy vidámak, nyitottak és sokszínűek vagyunk. Szeretünk énekelni, többszólamú énekeket is előszeretettel tanulunk.
Több taggal bővültünk az évek során. Közösségünkhöz tartoznak fiatalok, fiatal házasok, fiatal felnőttek. Néha a gyerekek is elkísérik szüleiket a próbára, ami külön öröm számunkra. Barátságunk szálait erősítik a közös programok, illetve a kötetlenebb találkozások- szalonnasütés, karácsonyi ajándékozás.
Feladatként tekintjük a szentmisén való szolgálatot. Leginkább minden hó első vasárnapján szoktunk énekelni, de néha ez változó. Ezen kívül a hónap első péntekén az esti szentmise után szentségimádást tartunk, melyet hazánk erkölcsi megújulásáért és a keresztény fiatalokért ajánlunk fel. Szívesen szolgálunk keresztelés, házasságkötés alkalmával is, amennyiben felkérnek rá.
Sok szeretettel várjuk azokat, akik szeretnének csatlakozni hozzánk!
Ima: Szentlélek Úristen, add, hogy mindig nyitottak legyünk a jóra, a szépre, és méltó módon dicsőítsünk téged! Ámen