Családok

A Herczeg házaspár gyémántlakodalma

Gyémántlakodalom

Deák család

Családjainkat bemutató interjúsorozatunk újabb állomásán – előző beszélgetőpartnereim, a Bogyay házaspár javaslatára – Deák Lászlóval és Andreával készítettem interjút.

– Laci, amikor hat éve eloször választottak meg a képviselotestület világi elnökének, már bemutatkoztál a Forrás hasábjain, és akkor utaltál arra, milyen romantikus körülmények között ismerkedtél meg Andival.

Bogyay család

Húsvétkor Szokolay Pali és Ildi az őket bemutató interjúban a Bogyay családnak dobták a labdát, így most Zsoltot és Anikót kerestem fel, hogy egy rövid beszélgetés segítségével mutassák be családjukat.

– Karácsonykor templomunkban már évek óta hatalmas fenyőfa pompázik, úgy tudom, ezt hagyományosan te szerzed.

Szokolay család

Egyházközségünk családjait bemutató sorozatunkban most – Alácsék javaslatára –
Szokolay Pállal és feleségével, Ildikóval készítettem interjút.

– A telefonban, amikor felhívsz, úgy mutatkozol be, hogy: „Szokolay Pali vagyok, tudod, a Mézes Pali”. Ezek szerint már megszoktad ragadványnevedet?

Szijártó család

 

A Marlok házaspár javaslatára ebben a hónapban Szijártó Kornéllal és feleségével, Dórival beszélgettünk egyházközségünk családjait bemutató sorozatunkban.
 

 

Marlok család

Egyházközségünkben Marlok Ferencet és Zsuzsát mindenki ismeri. Nincs olyan egyházközségi - különösen liturgikus - esemény, amelyen ott ne volnának. Az egyházközségben azonban nemcsak következetes jelenlétükkel, hanem aktív munkájukkal is szolgálják az egyházat. A Család éve alkalmából indított sorozatunkban elsőként őket mutatjuk be egy interjú segítségével.

Liturgikus rend

  • Szentmise:
    Kedd: 18:00
    Péntek: 18:00
    Vasárnap: 8:00, 9:30

  •  

Misék Biatorbágyon

További információk...

Kegytárgy felújítás


 

Könyvajánló: