MEGHÍVÓ! - Víz, áram, baba-mama klub

Baba-mama logóAmikor megérkezik a kisbaba a családba, fenekestül felfordul az élet, és minden megváltozik. Ez akkora közhely, hogy szinte lemászik a papírról, de annak, aki éppen benne van nyakig, maga a kőkemény valóság. Baba előtt minden reggel munkába ment, határidők és főnökök nehezítették az életét. Most pedig egyszerre zuhan rá a háztartás és a baba ellátása, s közben azon veszi észre magát, hogy megváltozik a viszonya a férjével, anyósával, anyjával. Másik világba csöppent, és innentől kezdve hónapról hónapra újabb rejtélyeket és feladatokat kell megoldania. Mit lehet kezdeni a gyerekkel, ha hisztis? Hogyan tudok boldog feleség maradni? Hogyan mondjam meg az anyósomnak a véleményem? Elfogadjam-e a legidősebb gyerek különcködéseit, vagy fel kellene lépnem ellene?

Csupa olyan kérdés, amit jó lenne megbeszélni másokkal... Hát mi pontosan ezt tesszük a babamama klubban. Elhozzuk a gyerekeket, akikkel kedves nénik játszanak, vigyáznak rájuk. Mi pedig nyakig belemerülünk abba a témába, ami éppen foglalkoztat minket. Aki úgy érzi, hogy éppen most nehezen boldogul egy feladattal, elmondja; mi pedig elmeséljük a tapasztalatainkat. Nagyon jó ez. Ahogy beszélgetünk, összeáll a kép, segít kinek-kinek előrébb haladni a saját életében.

Mi, nők, a szavak emberei vagyunk, beszélnünk kell, hogy jobban átlássuk a gondjainkat. Szükségünk van rá, hogy kibeszéljük magunkból, ami fáj, ami nehéz. Gyere el, és tapasztald meg: ugyanúgy kell ez neked is, mint a víz és az áram. Csodálkozni fogsz, hogy kibírtad eddig nélküle!

 

 

Liturgikus rend

  • Szentmise:
    Kedd: 18:00
    Péntek: 18:00
    Vasárnap: 8:00, 9:30

  •  

Misék Biatorbágyon

További információk...

Kegytárgy felújítás


 

Könyvajánló: