Ministránstábor 2011

A biai és etyeki ministránsok idén is együtt töltöttek egy hetet közös táborozásban. Ebben az évben Vérteskozmára mentünk, ahová többen sátorral érkeztünk. Az első nap a szállás elfoglalásával, illetve sátorveréssel telt, majd miután mindenki megtalálta a helyét, elmentünk fürdeni a plébánia úszómedencéjébe.

Nagyon sok vidám órát töltöttünk együtt, élveztük az erdő közelségét. Láttunk rókát, hallottuk a vaddisznókat, számháborúztunk a fák között. Délelőttönként vezetőink foglalkozásokat tartottak nekünk, a délutánok pedig játékkal, versenyekkel, kirándulásokkal teltek. Legemlékezetesebb talán az a kirándulás, amikor a tarlókon Béla atyával a bálákat gurítgattuk, közben pedig rajta sétáltunk. Egyik másik véletlenül a dombról is legurult XD

A hét közepén az idő elromlott, a sátrakból az épületbe menekültünk, ennek ellenére nem akadt meg a játék, kártyáztunk, rajzoltunk. Mi, nagyobbak Kun Lacinak segítettünka konyhán, és egy remek pörköltet alkottunk. Az utolsó nap kihúztuk egymás nevét, és mindenki készített annak, akit húzott, emlékül egy rajzot. Nagyon jó volt a tábor, ott leszünk jövőre is, várjuk már, a következő nyári szünettel együtt! 

Liturgikus rend

  • Szentmise:
    Kedd: 18:00
    Péntek: 18:00
    Vasárnap: 8:00, 9:30

  •  

Misék Biatorbágyon

További információk...

Kegytárgy felújítás


 

Könyvajánló: